Huisregels

Houd je gewoon aan de regels

  1. Deelname aan het toernooi mag alleen vanaf 18+. Drank wordt ook alleen meegegeven als je kunt aantonen dat je 18+ bent. Deelnemers en gasten dienen ten alle tijden hun legitimatie bij zich te hebben en deze te tonen als daar om gevraagd wordt.
  2. Geen muntteruggave. 
  3. Eigen etenswaren of drinken meenemen is niet toegestaan en kan tijdelijk afgenomen worden. Deze zal je na het toernooi terug krijgen.
  4. Het consumeren van etenswaren, drinken en sigaretten is op de hockeyvelden niet toegestaan.
  5. Schoenen met noppen zijn niet toegestaan op het hockeyveld.
  6. Auto’s moeten buiten de hekken van het terrein geparkeerd worden op de daarvoor bestemde parkeerplaats bij SV Twello. Fietsen moeten geparkeerd worden in de daarvoor bestemde fietsenstallingen.
  7. Deelname is op eigen risico. De organisatie en VHC kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor lichamelijk letsel dat tijdens dit hockeytoernooi wordt opgelopen. EHBO is de tijdens het gehele toernooi aanwezig.
  8. De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal en of beschadiging van eigendommen. Let daarom ten alle tijden op je spullen en neem geen waardevolle spullen mee. Er zijn geen kluisjes aanwezig. Laat geen spullen achter op het veld, tussen de wedstrijden door kunnen de sproeiers aangezet worden.
  9. Het is verboden eigendommen van VHC Twello te beschadigen of van het terrein mee te nemen. Mocht dit zich voordoen wordt de politie ingeschakeld.
  10. Bij afgelasten van het toernooi of verwijdering van het toernooi door het vertonen van wangedrag zal geen inschrijfgeld teruggegeven worden.
PRIVACY
Bij inschrijving ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden. Dit houdt in dat er foto’s gepubliceerd kunnen worden op social media. Mocht je bezwaar hebben tegen een geplaatste foto, neem dan contact met ons op. Deze foto wordt dan per direct verwijderd.